Добра новина за Сноудън

NetNews

Бившият служител от Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън и съпругата му Линдзи Милс съобщиха в социалната мрежа Twitter, че им се е родило дете. "Merry Christmas, Baby" (Честита Коледа, бебчо), се казва в поста от акаунта на Милс, придружен с обща снимка на семейството.

По-рано адвокатът на Сноудън Анатолий Кучерена съобщи за ТАСС, че детето на Сноудън ще придобие гражданство според мястото на раждане. Самият Сноудън му възложил да подготви документи с искане на двойно гражданство – на САЩ и на Русия, но руският закон не предвижда такава възможност. По думите на Кучерена съпругата на Сноудън също смятала да иска руско гражданство.

През октомври 2014 г. Линдзи Милс, акробатка и блогърка от САЩ, пристигна в Москва при Сноудън. Двамата сключиха брак официално през 2017 г.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Измамници събират помощи от името на Рилския манастир

За злоупотреби с името на Рило-манастирското братство, съобщиха от Светата обител. От там заявиха, че става въпрос за неправомерно използване на името на манастира от телефонни измамници с цел събиране на средства. От братството призовават при подобно обстоятелство, получилите обаждане да се свържат с органите на реда. От там допълват, […]