Мечтата на Меркел

NetNews

Германският канцлер Ангела Меркел не се е отказала от мечтата си да пътува в Русия, и в частност с Транссибирската железница или да пътешества по Скалистите планини в Северна Америка. Това тя заяви, в интервю за списание DB Mobil (издание на концерна Deutsche Ban за пътешественици).

Още през 2017 г. Маркел сподели, че иска да посети скалистите планини на Америка или да пътува с Транссибирската железница.

Докосвайки се до изолацията в резултат на пандемията, Меркел признава, че много ѝ липсват личните срещи, като се има предвид колко е важно да разбереш в лична среща мнението и мислите на събеседника. В същото време тя признава, че видеоконференциите "работят по-добре", отколкото е очаквала.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Протестиращи поискаха оставката и на Боил Банов

И тази вечер протестиращи с искане за оставките на кабинета "Борисов 3" и на главния прокурор Иван Гешев демонстрират пред Министерския съвет, съобщи БНР. От пл. "Независимост" те се отправиха на шествие до Министерството на културата, където поискаха и оставката на министър Боил Банов: “Като чуете името Боил Банов за […]