Основните задачи на руските спецслужби

NetNews

Руските спецслужби трябва решително да се борят с тероризма и да отделят сериозно внимание на борбата с екстремизма и корупцията, както и да приложат по-ефективна защита на държавните граници. Това каза руският президент Владимир Путин, който на 20 декември посети щаб квартирата на Службата за външно разузнаване, която днес отбелязва един век от създаването си.

Путин призова за противопоставяне на каквито ѝ да е опити за пренаписване на историята и да се търси ролята на родните спецслужби в разгромяването на нацизма, което е защитило националната сигурност и интересите на страната.

Ролята на органите за сигурност в защита на националните интереси винаги е била и ще бъде изключително важна за Русия. „Страната никога няма да забрави трагичните моменти от ХХ в., уроците на миналото, престъпленията и репресиите против собствения народ“, допълни Путин.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Рапърът Весоу с коледен кючек (ВИДЕО)

Рапърът Весоу избухна с коледен кючек, като успя да надмине по мазност и Криско, който неотдавна завъртя ханша в дует с Галена. “Коледа кючек” е новото парче на бургаския рапър и е качено в личния му YouTube канал, а не в този на “Вирджиния рекърдс”. Парчето е съвместно с Благо […]