Откриха трима афганистанци, скрити в български камион

NetNews

Румънската гранична полиция откри на пункта "Нъдлак 2" на границата с Унгария трима нелегални мигранти, скрити в полуремаркето на български камион, предаде агенция Аджерпрес.

В сряда около 11.40 часа на ГКПП "Нъдлак 2" пристигнал камион с полуремарке, управляван от български гражданин, превозващ продукти от стъкло за Италия, предаде Dariknews.bg.

При детайлна проверка на превозното средство румънските гранични полицаи открили в полуремаркето трима чуждестранни граждани, за които по-късно било установено, че са афганистанци на възраст от 17 до 26 години, кандидати за убежище в Румъния. Румънската полиция продължава разследването по случая с цел налагане на предвидените от закона мерки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето кои са най-добрите градове за електрически автомобили

Метеорологичните условия и по-специално температурата на въздуха могат да окажат голямо влияние върху автомобилите на ток, като външните услови могат съответно да влошат пробега или да го подобрят спрямо предписаните от производителя условия. Колегите ни от carinsurance.ae са направили проучване в което показват кои са най-добрите пет града за шофиране […]