Погребват принц Филип

NetNews

Днес погребват принц Филип. Церемонията ще бъде в тесен семеен кръг заради пандемията. Ще бъдат спазени всички традиции на британското кралско семейство за оказване почит към съпруга на кралица Елизабет Втора. Планирано е медии от цял свят да предават на живо траурната церемония.

Интересът към кралското семейство е бил винаги много голям. Той се засили и след скандала с интервюто на херцогът и херцогинята на Съсекс Хари и Мегън пред американската тв водеща Опра Уинфри, в което те направиха разкрития за семейството. Самият Хари обаче ще присъства днес на погребението. Мегън е в напреднала бременност и няма да бъде със съпруга си.

Принц Филип почина на 99-годишна възраст миналата седмица и погребението му ще е в замъка Уиндзор. По традиция за такъв повод мъжете от кралското семейство носят военни униформи, обикновено показващи почетните им звания, уточнява novini.bg.

Междувременно от кралското семейство публикува любим кадър на кралица Елизабет и нейният съпруг. Снимката е правена в Шотландия през 2003 г. Кралицата и принцът са седнали усмихнати на

Кралицата иска да сподели тази частна снимка, направена с херцога на Единбург на върха на един от хълмовете. В пост във фейсбук на официалната страница се казва още, че кралското семейство е благодарно за изразените от цял свят съболезнования.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Андрей Райчев: Като не са на власт, мнозина ще оттеглят доверието си от ГЕРБ

„С подозрение се отнасях към машинното гласуване. Гласувах обаче така. Всеки компютърен идиот може да гласува. Трябва да се направи % машинно гласуване. Тази машина трябва да е свързана с центъра, като банкомат. Ще направим нормални избори, което малко ще се промени и съотношението на силите, а може и да […]