Руската прокуратура поиска присъда от 3,5 години колония за Навални

NetNews

Прокурорът по делото "Навални" подкрепи искането на Федералната служба за изпълнение на наказанията за 3,5 години колония с общ режим заради нарушения на условната присъда, предадоха руски медии.

Московски съд разглежда искането на прокуратурата да замени условната присъда на Алексей Навални с ефективна. Опозиционерът рискува да влезе зад решетките по старо дело за финансови злоупотреби.

Искам да припомня, че Навални е единственият, който два пъти е получил условна присъда в Русия. Спрямо никого съдът не е проявил подобно снизхождение, каза прокурорът Екатерина Фокина.

Съдът разглежда искането на Федералната служба за изпълнение на наказания Навални да влезе в затвора поради системно нарушаване на наложената му мярка за отклонение – подписка.

На заседанието присъстват и представители на западни посолства. Москва смята това за намеса във вътрешните ѝ работи.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Последният Mustang Bullitt слезе от поточната линия

След като лимитираната серия Bullit вече не е в плановете на американската компания за моделната 2021 година, последният поръчан автомобил слезе от поточната линия и сложи край на лимитираната серия, началото на която бе дадено през 2001 година, препращайки към едноименният филм Bullitt и Mustang-a от 1968, който главният герой […]