Руският флот следи USS Ross в Черно море

NetNews

Силите на Черноморския флот наблюдават действията на американският боен кораб "Ross", който влезе в Черно море, за да вземе участие в ученията "Sea Breeze 2021". Това са съобщили от от руското министерство на отбраната, цитирани от ТАСС.

"Силите и средствата на Черноморския флот започнаха да контролират действията на "Ross", който влезе в Черно море на 26 юни", съобщават от центъра.

Припомняме, че новината за американския боен кораб беше съобщена на страницата на Шести флот на американските ВМС в Twitter.

Ученията "Sea Breeze 2021", които ще се проведат от 28 юни до 10 юли, ще бъдат най-мащабните за последните две десетилетия. Заедно със силите на НАТО в тях ще участват 24 украински кораби и катери, и 17 самолета от ВВС на Украйна.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Един и същи съдия продължава да блокира вписванията на ръководствата на ББР, "Автомагистрали" и "Александровска"

В понеделник отново внасяме документи за назначаването на временно ръководство на „Автомагистрали“ в Агенцията по вписванията. Това съобщи в предаването "Неделя 150" на БНР министърът регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова. Тя посочи, че се иска вписването на временно ръководство от трима души в дните до 5 юли, когато […]