Тръмп признал, че носи отговорност за щурма

NetNews

Президентът Доналд Тръмп призна, че носи "известна отговорност" за щурмуването на Капитолия от негови привърженици миналата седмица. Това заявил лидерът на републиканското малцинство в Камарата на представителите на САЩ Кевин Маккарти пред свои колеги съпартийци, съобщи Ройтерс, като се позовава на двама души, присъствали на брифинга, предаде БТА.

Маккарти, който е убеден, че Тръмп е отговорен за насилието, споделил подробности от телефонен разговор с него, по време на емоционален двучасов телефонен разговор с републиканци, много от които продължават да са разделени по въпроса за насилието в Капитолия, посочили източниците.

"Аз бях много ясен с президента. Той носи отговорност за своите думи и действия", заявил Маккарти пред съпартийците си вчера, според един от източниците. "Попитах го лично днес дали носи отговорност за случилото се и той ми каза, че наистина носи известна отговорност за случилото се", добавил Маккарти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ето какви документи трябва да имат българите, отиващи в Турция

Министерство на външните работи разясни какви документи трябва да притежават българските граждани, отиващи в Турция. Генералното консулство в Одрин е било уведомено от областната управа в града относно следните изисквания на Турция за представяне на отрицателни PCR тестове за български граждани, желаещи да посетят страната: – Резултатите следва да притежават […]