Секси модел подари на партньора си проститутка за Коледа

NetNews

Манекенка завела любимия си в публичен дом за своя сметка, тъй като самата тя била прекалено изморена от работа

Манекенка от Флорида, САЩ, подари секс с друга жена на партньора си за своя сметка. Жената призна пред The ​​Sun, че била много изморена, но искала да зарадва мъжа.

Секси модел подари на партньора си проститутка за Коледа

24-годишната Казуми е в полиаморна връзка с партньора си. Тя снима еротични снимки и видеоклипове за OnlyFans и поддържа акаунти в социалните мрежи с десетки хиляди абонати.

В началото на декември моделката се увлякла твърде много по снимките и осъзнала, че няма сили да обърне достатъчно внимание на любимия си. Тогава тя решила да го заведе в легален публичен дом в Невада като подарък. „Бях твърде заета да работя по съдържание за OnlyFans и почувствах, че любимият ми човек има нужда от повече обич. Започнахме да говорим за това по пътя за снимките на оргията и се притеснявах, че той е самотен. Гаджето ми ме подкрепя много, но понякога се срамува да говори за това, което иска “, обясни Казуми.

Американката отбеляза, че тя и половинката ѝ се справят добре в леглото, но искала той да опита нещо ново. Влезли заедно в публичния дом, мъжът отишъл във вътрешната квартира, а Казуми останала в зоната за чакане. Тя позволила на партньора си да избере една от секс работничките и платила за 30 минути от услугите ѝ. Когато мъжът се върнал, той ѝ каза, че всичко е минало добре и е успял да се почувства желан и секси.

Самата Казуми вярва, че е добре да се използват секс труженички, но само ако работят легално: „Мога да готвя, но понякога искам да отида на ресторант. Знам как да се забавлявам у дома, но защо не си купя билети за шоу или филм? Добре е да харчим пари за това, което харесваме, така че защо да не плащаме за секс, ако всичко е законно, безопасно и всеки следва принципа на съгласието.

Моделката отбелязва, че на мъжа ѝ е харесало изживяването толкова много, че сега самата тя може да поиска да си направи подобен подарък за празниците.

Поставете оценка:

3

Оценка 3 от 8 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В превод от български

Румен Белчев Полезно е човек да си има речник на чуждите думи, за да разбира всичко, което се пише по вестниците. А да се четат вестници е полезно – защото повечето превеждат на чист български онова, което умните говорящи глави ни казват през телевизорите, за да ни убедят, че точно […]