Секс за напреднали

NetNews

В днешно време сексуалното разнообразие е почти задължително в една връзка. „Задна и мисионерска цял живот” вече не е опция. Търсенето на екстремното в леглото набира популярност. Ето три варианта на секс-табута, който бихте могли да изпробвате при достатъчно смелост, пише trafficnews.bg.

Публичен секс

Понякога просто ни се иска да опитаме секс в различна обстановка. Сексът в спалнята може да е доста скучен, дори и да решите да го направите в друга стая, също може да не е толкова вълнуващо за вас. Може да прибегнете до доста рязка промяна на мястото за секс, като излезете в парка, или в беседката пред блока. Определено тези нови места биха повдигнали адреналина и биха направили акта съвсем по забавен от обичайната спалня.

Публичните сексуални връзки са близки до ексхибиционизма, където се показва само част от тялото, която обикновено е покрита, като член, цици, вагина или задник, в обществена обстановка. При някои хора това е огромна свобода да правят, каквото си пожелаят, и да се радват на своя сексуален живот. Докато за други – това е прекалено.

Ако се интересувате от публичен секс, имаме няколко полезни съвета за вас. За начало трябва да го направите, когато няма толкова голям шанс да бъдете забелязани от околни минувачи. Спирането с кола отстрани на пътя по време на час пик е лоша идея, но да го направите в ранните сутрешни часове, може да ви допадне.

Носете по – лесни за сваляне дрехи. Полите и роклите са чудесен избор за дамите, докато за мъжете са подходящи по – лесно и бързо свалящите се панталони с цип.

Нещо, което никога не трябва да пренебрегвате, когато решите да правите секс на открито е шумът. Ако сте прекалено шумни, рискувате да привлечете публика, а не бихте желали точно това. Опитайте се да не издавате звуци по време на акта, това може да бъде забавно. Проверете кой от двама ви ще си мълчи по дълго.

Често в нашите секс фантазии участват други хора. Не се задоволяваме само с това да правим секс с един човек . Бихте могли да започнете с тройка, за да видите как се справяте, но за мнозина това би било неприемливо.

Тройка: можете да правите секс с две жени или двама мъже, в зависимост от вашите предпочитания. С груповия секс получавате възможността да правите секс с още повече хора, а с толкова много хора, които се чувстват свободни в секса, е лесно да разберете защо с груповият секс, може да се чувствате напълно без задръжки.

Въпреки това, груповият секс носи големи рискове за венерически болести! Така, че ако решите да се втурнете в груповите изживявания, уверете се, че сте взели всички предпазни мерки.

Игра в цикъл

Това е този момент, който хората или обичат, или мразят, но тази игра може да бъде много забавна поради ред причини.

Опитайте се да подходите солидарно. Започнете с целувки по врата, гърдите, нежни докосвания. Ако тя е готова за секс, когато е в цикъл ще разберете. За да избегнете неприятните цветове, може да го направите в банята под течаща вода, и там ще може да пробвате всяка една желана поза, и да направите секса в цикъл доста забавен.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

16 август 1960 г. Кипър получава независимост

На 16 август 1960 г. Кипър получава независимост от Великобритания. Първият президент на републиката е архиепископът Макариос III, който обединява църковната и светската власт. През 1963-1964 г. настъпват размирици, организирани от гръцки националисти. През 1964 г. в страната са разположени базите на умиротворителните войски на ООН, чиято мисия продължава до […]