Сензационен трансфер на ЦСКА! Валентин Антов ще играе в Серия „А“

NetNews

Вторият капитан на ЦСКА Валентин Антов направи сензационен трансфер, след като стана ясно, че ще играе в Серия "А". Талантливият бранител, който стана футболист №2 на България за 2020 година, ще продължи кариерата си под ръководството на Синиша Михайлович в Болоня.

Буквално няколко часа преди затварянето на трансферния прозорец в Италия директорите на "рособлу" Алберто Бигон и Валтер Сабатини са постигнали договорка с Гриша Ганчев.

Родният футболист ще играе първите шест месеца под наем, а официално от лятото ще стане играч на 6-кратните шампиони в Калчото. До лятото "червените" ще получат сумата от 500 000 евро, а след това ще вземат още три милиона евро, когато се активира задължителната клауза за откупуване. Това означава, че на "Армията" ще постъпят общо седем милиона лева за талантливия футболист.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Съдят шестима души за тежката автобусна катастрофа край Своге

Шестима души отиват на съд за тежкия пътен инцидент край Своге, при който на 25 август 2018 година загинаха 20 души, а други 10 бяха ранени, съобщи БНР. Подсъдим е шофьорът на автобуса Григор Григоров, както и началници в строителната фирма „Трейс“, надзорници на ремонта на пътя и директор на […]