Серхио Рамос иска 12 милиона евро, за да преподпише с Реал Мадрид

NetNews

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос още не е взел окончателно решение за бъдещето си. Договорът на испанския национал е до лятото, а на този етап двете страни не са стигнали до съгласие за удължаването му.

Според италианския журналист Фабрицио Романо, Рамос настоява да преподпише за две години, като във всяка от тях иска да получи по 12 млн. евро без данъците. Преговорите се водят директно между 34-годишния бранител и президента на кралския клуб Флорентино Перес.

Желанието на Рамос е да изведе като капитан Реал на обновения "Сантиаго Бернабеу". Стадионът трябва да е готов през 2022 или най-късно през 2023 година.

През настоящия сезон лидерът на "белите" има 8 мача и 2 гола в Ла Лига. Той лекуваше контузия, но вече е възстановен и ще бъде на линия за изключително важното домакинство на Борусия (Мьонхенгладбах) в сряда. Реал не трябва да губи, за да продължи напред в елиминациите на Шампионската лига.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Владислав Панев: Кабинетът на ГЕРБ е умрял кон

Коментар във "Фейсбук" на съпредседателя на "Зелено движение" Владислав Панев Така и с нашето правителство в ролята на умрелия кон, който ще съживяваме: Една мъдрост на индианците от Дакота гласи: – Когато забележиш, че яздиш умрял кон, слез от него. В професионалния живот се опитваме да разработваме често други стратегии […]