Сидеров обяви с кой ще се коалира и иска ли депутатското място

NetNews

Ще се коалирам с всеки, който се припознае с моята предизборна програма. Това обяви лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров по време на изявление пред журналисти, в което представи програмните намерения на партията за предстоящите парламентарни избори.

"Основните три глави в тази програма са за смяна на енергийната система, привличане на истински инвеститори, трябва да се прекратят всички концесии, които изнасят българското подземно богатство. В момента България не е суверенна държава. Първата работа на новото служебно правителство беше служебният премиер да се срещне с посланика на САЩ“, каза Сидеров.

Той предложи да се смени Законът за рефендумите, така че народът наистина да бъде питан. „След което да попитаме следните въпроси – дали България трябва да бъде член на НАТО, трябва ли да има у нас чужди бази, трябва ли да се преразгледат договорките с ЕС, които са в ущърб на България“, обясни Сидеров. Той подчерта, че България и Черно море трябва да бъдат обявени за зони на мира.

„Трябва да се разтури целият състав на спецслужбите и МВР. Трябва да се разгледа статутът на всички чужди НПО-та. Трябва да има преработка на НК и НПК, така че българинът да се чувства спокоен в своя доми да може да се защити. Ако се случи нещо, да знае, че ще бъде наказан престъпникът, а няма да бъде оправдан“, добави той.

„Ще се коалирам с всеки, който припознае тези точки. Не ме интересува как се казва, нито дали досега е правил грешки. Важното е да кажеш "съжалявам". И най-големият грешник може да бъде простен, ако каже „покайвам се, сбърках“, подчерта Сидеров.

„Депутатското място е последното място, на което държа", добави лидерът на "Атака".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Каракачанов: Не уволних нито един един назначен от ГЕРБ или БСП

Ако искаме да дадем тон за една толерантност, не би следвало да бъдат уволнявани хора, само защото са били назначени от предишната партия. Това каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов по време на интервю за предаването „Тази събота и неделя“ по бТВ. „Работата на служебният кабинет е да подготви изборите […]