„Синя зона“ в Пловдив с ново работно време от четвъртък

NetNews

С решение на Общински съвет – Пловдив, от четвъртък "Синя зона" в Пловдив ще работи с ново работно време – от 8,30 до 18,30 часа, включително и в събота. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. За целта най-късно до сряда промените ще бъдат отразени на знаците, регламентиращи зоната.

Няма да има промяна в заплащането и контрола за ползване на зоната. То остава с предварително закупен от водача талон, чрез изпращане на SMS, чрез таксуване от паркинг-автомат, с представен пропуск за домуващи, с разрешително за предплатена услуга. Клиентите на българските мобилни оператори могат да заплатят престоя си чрез изпращане на SMS, съдържащ регистрационен номер на автомобила на кратък номер 1332 и е на стойност 2,00 лева. Разширява се и обхватът на "Синя зона", засягайки улиците "Ген. Данаил Николаев", "Мечников" и "Елиезер Калев".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Фънки се накипри като жена, щом пребори COVID-19

Димитър Ковачев-Фънки се появи облечен като жена на парти на Нова година. Това стана ясно от видеолайф от празничната нощ, който разпространи фолкпевецът Константин в Instagram. Както е известно, след съвместното си участие във „ВИП Брадър" преди 3 години, двамата са неразделни приятели и непрекъснато си заформят щури фиести заедно, […]