Скала се срути върху жп линията на родопската теснолинейка

NetNews

Скала е паднала върху жп линията на родопската теснолинейка в участъка между селата Черна Места и Смолево, община Якоруда предаде Struma.bg. Канарата се е свлякла през нощта, а локомотивът на първата композиция, пътуваща по маршрута, се е ударил в нея. Няма пострадали при инцидента.

В момента служители към БДЖ работят по отстраняване на скалата и разчистване на участъка. Движението на влаковете временно е спряно. Двете сутрешните линии са били отменени, а пътниците – пренасочени към следващите, пътуващи по това направление.

В момента на гара Якоруда престоява влаковата композиция, която е тръгнала в 05:35 от гара Добринище. По разписание тя е трябвало да пристигне в Септември в 10:20 часа. Отменено е пътуването и на крайградски пътнически влак №16231 (Разлог 09:30 – Добринище 10:00).

Все още не е ясно кога ще бъде възстановено движението на влаковете.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Приемете мерките сериозно, ако искате това да е последният локдаун

Приемете мерките сериозно, ако искате това да е последният голям локдаун. Такъв призив отправи вътрешното министерство на Великобритания към гражданите на фона на коронавирусната пандемия, предаде Sky News. Службите на Острова посочиха, че за да се спре разпространението на вируса и за да няма повече затваряне на държавата, хората трябва […]