Скандалът с милионите на Меси от Барселона се разраства: Завеждат дело?

NetNews

Ръководството на Барселона и Лео Меси обмислят да заведат дело срещу вестник „ЕЛ Мундо“, направил скандално разкритие относно договора на аржентинската звезда.

Само петима души са знаели за детайлите по контракта. Въпросната медия обаче изби рибата, публикувайки смразяващи подробности.

„Скандалът е най-огромният в историята откакто Меси е футболист и той тепърва ще се разраства. Много е вероятно да се стигне до съд. Меси от два дни говори с адвокатите си“, твърдят в Испания.

Както вече се писа, съгласно договора, сключен през 2017 година, аржентинецът е получил 555 млн. евро – фиксирани 138 млн. на сезон, плюс премии. Повече от 115 млн. са изплатени като бонус за преподписването му и още 78 млн. евро като премия за лоялност.

Статистиците изчислиха колко Меси печели на секунда, след като изтече информация за договора му в Барселона.

Аржентинецът взима нечуваните 381 хиляди евро на ден, 15 875 евро на час, 265 евро на минута или 4 евро на секунда.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Емблематични коли, които вече няма да се продават

Автомобилните компании непрекъснато променят наличното си портфолио, но има модели, които с времето се превръщат в емблеми на марката. Различни икономически причини, както и последствията от коронавируса обаче карат концерните да преосмислят нещата, като премахват модели, които са добре разпознаваеми от години. Ето някои такива, с които отдавна сме свикнали, […]