Скандал в Банкок! Външните министри на Китай и Русия напускаха залата по време на речта на японския им колега

NetNews

Външните министри на Русия и Китай демонстративно напуснаха залата в началото на речта на японския им колега на срещата на външните министри на страните от Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН), предаде ДПА.

Руският външен министър Сергей Лавров и китайският първи дипломат Ван И напуснаха залата за срещи, когато дойде редът на японския им колега Йошимаса Хаяши да произнесе реч, съобщи информационна агенция Киодо, като се позова на дипломатически източници от срещата в камбоджанската столица Пномпен.

Демонстрираното пренебрежение изглежда е отговор на критиките от страна на Япония към военните маневри на Китай край бреговете на Тайван и водената от Русия война срещу Украйна, отбелязва Киодо.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Miss Playmate показа едната си гърда в социалните мрежи

Една от последните носителки на титлата Miss Playmate у нас – Жанета Осипова, реши да зарадва своите последователи в социалните мрежи днес с нов кадър, на който извади едната си гърда на показ. Блондинката все пак реши да прикрие най-чувствителната за администраторите в интернет част, използвайки пауново перо. Осипова никога […]