Скоростите на новата Tesla Model S могат да се включват по три различни начина

NetNews

Преди време в интернет се появи видео, което показва как се превключват скоростите при обновената Tesla Model S и X. Поради липсата на превключвател на скоростите на кормилната колона, новите коли на Мъск автоматично засичат посоката на движение, като разчитат на различни сензори и софтуер.

Ако по някаква причина той не сработи правилно, сами може да изберете посоката в която да се движите, чрез екрана в средната част на таблото. Чрез преместване на количката, съответно напред или назад може да избирате посоката в която да шофирате.

Ако и този начин не е успешен или по някаква причина екрана не работи, то хората на Мъск са направили и трети вариант, който да използвате, за да може да тръгнете. Чрез тъч бутони върху централната конзола, съответно за P, R, N и D, може да изберете предавката която искате.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Блокиран транспорт и масови протести в Атина

Масови протести пред парламента в гръцката столица Атина срещу проектозакон, който депутатите ще гласуват тази вечер, предаде БНР. Синдикатите организират демонстрации срещу премахване на осемчасовия работен ден. Стачката продължава до полунощ с блокиран транспорт. Хиляди гърци са пред парламента и протестират срещу промените в трудовото законодателство, които ограничават правата на […]