Скочиха остро на Руслан Мъйнов

NetNews

Музиканти скочиха на актьора и певец Руслан Мъйнов заради участието му в конкурса "Бургас и морето", а причините са свързани с нарушения в правилника.

Оказва се, че Руслан Мъйнов е допуснат до финала на престижния конкурс на 31 юли под номер 14 с песента "Слънчев рефрен". Музиката е дело на известния бургаски пианист и композитор Георги Милтиядов – Гого, по стихове на покойния доайен на местната поезия Пейо Пантелеев.

"Произведението е било представено пред широката аудитория по време на концерта "Музиката продължава…" на 6 февруари 2020 г., както е поместено и в албума "Целувка в нощта", регистриран на 16 януари същата година. Ако се предположи, че песента е била класирана като част от миналогодишните финалисти, дори тогава е било нарушение на регламента на песенния фестивал нейното допускане", пише вестник "Телеграф, цитирайки получено писмо.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доц. Дoнчев: Очакваме нова вълна на COVID-19

Ще има четвърта вълна сигурно, щом хората, които предвиждат тези неща, го казват толкова убедено. Всяка вълна си има своите особености. Първата беше една голяма неизвестност, нещо необичайно. Тя беше стрес тест за всички системи. Втората вълна беше на изтощението. Третата вълна вече беше една рутина – бяхме подготвени и […]