Слаб интерес към „зеления коридор“ в ИСУЛ

NetNews

Слаб интерес към "зеления коридор" в болница "Царица Йоанна – ИСУЛ" в София. Час преди края на работата на имунизационния кабинет пред него няма нито един чакащ, съобщава БНТ.

Д-р Мая Дичева заяви, че разполагат с ваксини на "Астра Зенека", но липсват желаещи, на които да им бъде поставена.

"Събрахме една група. Отворихме един флакон. 10 човека за деня. Повече няма", заяви Дичева и добави, че от 08,30 ч. са чакали желаещи, които по-късно са успели да ваксинират, но до края на работния им ден няма нови.

Тя коментира, че ниският интерес се дължи най-вероятно на факта, че хората не желаят да им бъде поставен този препарат както и на противоречивата информация, която съпътства въпросната ваксина. Тя подчерта, че кабинетът им разполага само с "Астра Зенека". И днес е последният му работен ден.

Очаква се ръководството на болницата да реши дали да удължи "зеления коридор" там.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Мясников алармира за аспирина...

Лекарят и телевизионен водещ Александър Мясников говори за последиците от неправилния прием на аспирин и други нестероидни противовъзпалителни лекарства, пише zdrave.to. Според него това може да доведе до плашещи последици. Специалистът заяви това в телевизионен ефир. Експертът отбеляза, че лекарството представлява особена опасност за човек, в чийто стомах вирее бактерията […]