Славиша Стоянович се ядоса: Нито съм подавал оставка, нито съм казал, че си тръгвам

NetNews

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е ядосан от информациите, че е подал оставка след отпадането от Славия за Купата на България. Специалистът твърди, че се правят интриги, с което се вреди на тима му. Стоянович говори пред клубната телевизия преди столичното дерби със Славия. Утре от 16:30 часа "сините" и "белите" спорят на "Герена" в среща от 22-ия кръг на efbet Лига.

"Беше много разочароващо за всички да отпаднем от Купата на България – за феновете, за мен специално. Сега обаче трябва да спрем да мислим за това. Приключихме нашето участие за този сезон и трябва да мислим за мача със Славия. Играем с директен конкурент, отбор, който ни изхвърли от Купата. Надявам се да имаме повече мотивация", каза Стоянович.

"Нито съм подавал оставка, нито съм казал, че си тръгвам. Вярно е, че говорих с футболистите. От морална гледна точка поех своята отговорност. Говорих и с господин Сираков. Това е вярно. Това са тежки моменти, но трябва да ги преодолеем. Не ми се случва за първи път в кариерата. Видяхте колко бързо се направиха интриги", обясни специалистът.

"Ще видим какво ще е времето в неделя. Не очаквам нещо по-различно от мача за Купата. Искам да сме по-мотивирани – агресия, желание, комбинативност. Не трябва да правим наивни грешки, както се случи в предния двубой. Това не можем да го допуснем. Очаквам по-различно отношение от отбора", подчерта той.

"По време на паузата заради националните отбори ще може контузените да се завърнат в игра. Също така футболистите, които са назад с подготовката ще могат да наваксат. По време на паузата ще имаме време да работим и оправим тези неща", каза още Славиша Стоянович.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Избраха следовател Стефан Петров за член на ВСС

Общото събрание на следователите с 287 гласа избра Стефан Петров – следовател в Националната следствена служба за член на Висшия съдебен съвет от квотата на следователите. Председателят на Избирателната комисия – Павел Колмаков – следовател в Националната следствена служба, съобщи че след обработка на протоколите на двете секционни комисии е […]