Славия спря Черно море по пътя към топ 4

NetNews

Славия и Черно море завършиха 1:1 в късния мач от 28 кръг на родната Първа Лига, като така „бургазлии“ не успяха да изместят Левски от четвъртото място в шампионските плейофи.

Евгений Сердюк и Емил Виячки вкараха двете попадения в средата на второто полувреме, докато през останалото време Иван Дюлгеров и Николай Кръстев спасиха достатъчно положение, че да не позволят точките да останат при единия или другия отбор.

„Моряците“ ще заложат всичко навръх Гергьовден идната седмица, за да се опитат у дома да победят Левски и да се доберат до мястото, даващо право на финален бараж за класиране в Лигата на конференциите през идната кампания.

„Белите“ пък просто доиграват кампанията и на същия 6 май ще се опитат да нанесат още един удар по самочувствието на изпадналия в кома ЦСКА.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Важните новини във ФАКТИ на 01.05.2022 г.

Радев: Има политици, които са готови да заложат бъдещето на България в интерес на свои користни цели „На Първи май отбелязваме Световния ден на труда и международната работническа солидарност. Роден в Чикаго през 1886 година, този празник вече век и половина вдъхновява борбите за социална и обществена справедливост. Осемчасовият работен […]