Слави Трифонов е като Сталин: Мы тут посовещались с вами и я решил!

NetNews

Не разбирам, абсолютно не разбирам какво има да заседават като колективни органи ДБ, ИСБГНИ и БСП… Над тях се извършва издевателство, тях се опитват да ги изнасилят!!!!

Първо, събират ги както Сталин събира своите приближени т.нар. лидери на СССР и им казва: Мы тут посовещались с вами и я решил! Събират ги, за да им кажат, че нямат право на мнение.

Това коментира във "Фейсбук" Николай Слатински.

Второ, не им дават да разберат какво е политиката на правителството, нито каква е неговата управленска програма, нито намеренията му за първите 100 дни, нито поне основните стратегически приоритети (да кажем, 10 на брой).

Трето, спускат им някакъв списък с някакви имена и отсичат тоталитарно – това са хората, промени няма да има!

Четвърто, действат с философията на блицкрига – агресивно, брутално, безпардонно, арогантно. Според скромното ми мнение на редови пенсионер, няма какво да се заседава с колективните органи. Трябва да му се заяви на СТ следното:

Така не се прави! Ние не сме марионетки, не сме мажоретки, не сме безотговорни, не сме безхаберни, за да ни казвате, че 7,8 и ще сме се съгласили!

Ако искате да ви подкрепим, дайте най-напред да разговаряме по същество за да сближим поне част от позициите си, сетне представете програмата с приоритетите, после дайте вижданията си за структурата на кабинета, а накрая чуйте какво ще ви кажем за министрите и онези, които са неприемливи за нас ги сменете.

Всичко друго е изнасилване на политиката и оскверняване на демокрацията, превръщане на конституционните процедури във фарс и издевателство над здравия разум и острата потребност от силно правителство, което да извади България от агресивната корумпирана яма на модела ББ-АД-ДП…

В такава перверзия ние не можем да участваме, защото сме морални хора с принципи и отговорност пред избирателите – сиреч пред суверена, в който вие се кълнете, докато пет пари не давате за него!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Скандал в Ню Йорк! Губернаторът Андрю Куомо тормозил сексуално множество жени

Разследване срещу губернатора на щата Ню Йорк Андрю Куомо разкри, че той е упражнявал сексуален тормоз срещу много настоящи и бивши служителки на щатското правителство, съобщи днес генералната прокурорка на щата Летиша Джеймс, цитирана от Асошиейтед прес, предаде БТА. Продължилото близо пет месеца разследване, извършено от двама външни адвокати, които […]