Слави Трифонов към Бойко Рашков: Локвата на “Капитан Андреево” е моя

NetNews

Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че съм мафиот и ръководител на организирана престъпна група “Седем-осми”. Най-официално дадох информация, че сведения за моята престъпна дейност имат министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Те също не са търсени за разпит, за да докажат моите твърдения.

Това коментира във „Фейсбук“ лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов.

Даже още по-лошо – преди те говореха непрекъснато в публичното пространство какъв мафиот съм аз, а сега мълчат.
Господин Рашков, това че не съм извикан за разпит ме кара да си мисля, че над организираната престъпност в България има чадър, институциите не работят и дори мафиот, който публично си признава, че е мафиот, е оставен да се шляе по улиците на София.

Затова, господин Рашков, сега ще предприема още по-сериозен ход.
Признавам си, че локвата на “Капитан Андреево” е моя. Тя само се води държавна, но моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз направо съм я присвоил.

Локвата на “Капитан Андреево”, през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа, защото я доливам редовно с минерална вода и така имам основанията да взимам повече пари.

Парите разпределям, както следва – оставям само 20% от таксите на държавата, а 80% прибирам аз.
Господин Рашков, натрупал съм много пари, държа ги кеш вкъщи в “мазътъ”. Вече има три палета, мазето е малко, парите се трупат, а Вие не идвате. Ако дойдете да ме арестувате, ще може логично да конфискувате огромната сума пари. Тя ще е абсолютното доказателство за моите престъпления.

Доказателства за това, че локвата на “Капитан Андреево” е моя имат следните лица: Иван Христанов – заместник-министър на земеделието, Росен Костурков – депутат от ПП, Кирил Петков – министър-председател в оставка, Лена Бориславова – говорител на кабинета и Константин Вълков – журналист в “Дарик Радио”. Ако лицата, които посочих бъдат подробно разпитани, те ще дадат ясна и точна информация за моята престъпна дейност на “Капитан Андреево”.

Господин Рашков, вие сте стожер на борбата с корупцията и вярвам, че ще обърнете внимание на моя граждански сигнал, който всъщност е самопризнание.
Да се свършва веднъж завинаги с тоя Слави Трифонов, та да тръгне тая държава напред.

Слави Трифонов – гузен, но буден гражданин.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Стефани Кръстева в ролята на Татяна в операта „Евгений Онегин“

На 14 август от 20 часа на фестивала „Музи на водата“ ще бъде представена операта „Евгений Онегин“ от Пьотър Чайковски. Летният фестивал „Музи на водата“ – езеро Панчарево се реализира с подкрепата на Столична община – Календар на културните събития 2022 и под патронажа на Кмета на Столична община г-жа […]