Слатински: На каквато и диета да се подложи ДП, той остава всеяден, алчен, лаком, плюскащ

NetNews

"Несвободата на журналистите започва от задаването на тъпите, идиотските и безмозъчните въпроси. Такъв въпрос е за диетата на ДП. Не е ли ясно на мисирките, както ги нарече онзи, който най-много ще загуби от разплитането на мрежата на ДП, че на каквато и хранителна диета да се подложи ДП, той остава всеяден, алчен, лаком, плюскащ и неподбиращ – когато иска да си присвои нови и нови тлъсти хапки от все по-постната баница на българската държавност, на българската икономика, на българските финанси, на българската демокрация." Това написа в социалната мрежа проф. Николай Слатински по повод появата на бившия депутат от ДПС Делян Пеевски на разпит в ДАНС и видимо вталената му осанка.

"Не зная дали само аз съм бил потресен днес, но че поне аз бях потресен – това е точно така! Ще се окаже прав ББ поне в едно – за мисирките. Обществена тайна е, че рано или късно ДП ще бъде осъден. И това ще бъде един от тестовете за началото на нормализацията на страната и отвоюването на държавата от олигархичния октопод, който я е сграбчил с пипалата си и изсмуква нейните жизнени сокове и бъдеще. И ето, когато ДП се появява пред медиите, отивайки в една институция, пътят към която някой ден ще стане негово ежедневие и начало на края му като базисна част от този октопод, журналистите въздишат колко се бил вталил и го питат с каква диета го е постигнал!!!! Не само България е на 100 и не знам кое си място по свобода на медиите, но е още по-назад по желанието на журналистите ни да бъдат поне малко свободни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Google готви важна промяна засягаща сигурността на потребителите

Както и този понеделник видяхме, един сравнително кратък срив на няколко социални мрежи паникьоса милиарди хора в целия свят. Въпреки, че според официалното изявление, технически проблем лиши света от Facebook, Instagram и WhatsApp, редица хора бяха притеснени за сигурността си и данните, които могат да бъдат взети от техните профили. […]