Следващият iPhone SE ще бъде представен през 2022 година

NetNews

Третото поколение на iPhone SE най-вероятно ще се появи през първата половина на 2022 година, посочиха източници свързани с доставките на части и компоненти за Apple. Новият смартфон няма да бъде представен през тази година със серията iPhone 13, както се очакваше до скоро.

Към момента не е ясна причината поради която компанията от Купертино ще забави премиерата на модела. Припомняме, че второто поколение на смартфона бе представено през изминалата година заедно с iPhone 12 и iPhone 12 Pro, като запазваше традиционния дисплей с хоум бутон като при iPhone 7, но с по-добри характеристики и камера.

Все още е рано да се говори за това какви ще са характеристиките на iPhone SE 3, но най-вероятно той отново ще запази сравнително компактните си размери, а във вътрешността му ще намерим компоненти от последно поколение.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ямболският Факултет "Техника и технологии" обяви допълнителен прием за няколко специалности

Допълнителен прием за няколко свои специалности обяви ямболският Факултет „Техника и технологии“ към Тракийския университет – Стара Загора. Документи могат да бъдат подадени за следните специалности: Дизайн, технологии и мениджмънт на модната индустрия Автоматика и компютърни системи Електротехника Топло и газоснабдяване Индустриално инженерство Технология на храните От висшето учебно заведение […]