Смартфонът с най-добра камера ще бъде представен следващата седмица (ВИДЕО)

NetNews

Sony направи доста силна заявка след като обяви, че ще представи смартфона с най-добра камера през следващата седмица. Новата Xperia ще бъде показан пред широката публика на 26 октомври в YouTube канала на Sony Xperia.

За разлика от случаите при повечето производители, където месеци преди представяне на ново устройство вече знаем повечето от характеристиките, то тук нещата стоят по съвсем друг начин. Към момента няма никакви сведения за това какво ще видим, като това най-вероятно ще остане така и през следващата седмица.

Sony се опитва да се върне на пазара при смартфоните след като преди години загуби позиции след няколко разочароващи модела. Дали това ще се случи, предстои да разберем.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Цветан Цветанов: Всички правителства досега са прокарвали руски интереси

Това са единствените възможни мерки. Това е практика, която се прилага в почти всички държави по света. Трябва да ограничим разпространението, а това може да стане с предприетите мерки. В последните близо две години нито едно правителство не успя да прояви политическо лидерство, а точно обратното – политиците направиха всичко […]