Смяна в ръководството на Ямболската дирекция на МВР

NetNews 1

Областната дирекция на МВР в Ямбол е със сменено ръководство. Това става ясно от публикувана на официалната електронна страница на институцията информация. Със заповед 8121К-6820/03.06.2021г. на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, старши комисар Добрин Димитров временно е преназначен на длъжността директор на ОДМВР – Ямбол. Досегашният директор старши комисар Иван Русев е преназначен на друга позиция във ведомството.

Старши комисар Димитров  е завършил „Икономика“ в Икономически университет – Варна. Започнал е работа в системата на МВР през февруари 1999 г.  като разузнавач в сектор “Икономическа полиция”. Последователно преминава през началник на група в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и началник на сектор  “Противодействие на икономическата престъпност” в ОДМВР – Ямбол. От декември 2020 г. е назначен за зам.-директор на ОД МВР – Ямбол, като изпълнява и длъжността началник отдел „Криминална полиция“. За добрата си работа е награждаван многократно.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

One thought on “Смяна в ръководството на Ямболската дирекция на МВР

  1. Иван Русев е умен , интелигентен човек, перфектен професионалист, който работи съвестно и честно, поради което не е удобен на които и да са управляващи ! Жалко, че такива хора не се оценяват по достоен начин !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Киров: Докато български съд не постанови, че има корупция, не можем да предприемем мерки

"Виждам намерението на служебното правителство да избегне рискове към държавните фирми да попаднат в неблагоприятно положение и да плащат за стопанските си връзки със субекти, визирани в решението на правителството на САЩ по закона "Магнитски". Тези търговски дружества, които оперират в стопанския живот на страната, най-вероятно имат договори с български […]