Снощният вражески обстрел на Николаев унищожи кафене

NetNews

През нощта срещу понеделник руски ракети обстрелваха град Николаев, като уцелиха заведение за обществено хранене и предприятие.

Това съобщи началникът на регионалното военно управление, Виталий Ким, който съобщи новината в Telegram, съобщава Укринформ.

„В нощта на 22 август, приблизително в 03:00 часа, Николаев отново беше обстрелван. В резултат на това беше подпалено кафене, към момента също е известно, че е ударена територия на предприятие. Няма данни за жертви. Информацията се проверява“, написа Ким.

Освен това вечерта на 21 август в 18:20 врагът обстреля град Бащанка, като удари жилищен квартал. В резултат на това са се запалили покрив на двуетажна къща и лек автомобил. Сградата не подлежи на реставрация. Пострадали са и още около 10 домакинства. Едно дете е с леки наранявания.

Вчера врагът обстреля Широкивска община, като порази вече разрушения център за административно обслужване и жилищни сгради. Не се съобщава за жертви.

Следобед на 21 август вражески обстрел удари околностите на село Константиновка от община Первомайска, област Николаев.

Продължава и обстрелът на територията и близките населени места на община Березнехватска. Информацията за жертви и щети се изяснява.

Както беше съобщено, в събота, 20 август, руските нашественици обстреляха град Вознесенск в Николаевска област – удариха пететажна сграда и частни домакинства: 14 бяха ранени, включително четири деца.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Как се изплаща майчинството

Осигурената за общо заболяване и майчинство майка има право на парично обезщетение при бременност и раждане за срок 410 дни, от които 45 дни преди раждането на детето. В случай, че раждането стане преди изтичането на 45 дни от началото на ползването на компенсацията, остатъкът до 45 дни се ползва […]