Собственикът на Еконт става депутат от Продължаваме промяната

NetNews

Коалицията "Продължаваме промяната" иска подписването на споразумение с Демократична България" и "Изправи се.БГ" за общи приоритети. Това обяви бившият министър на икономиката Кирил Петков. Той и Асен Василев бяха на предизборна обиколка в Хасково.

Петков коментира и кандидат-депутатските листи на коалицията, разкривайки, че собственикът на една от големите компании за куриерски услуги в България ще бъде кандидат-депутат от Русе.

„1/3 от всички пакети, които пътуват в България са минали през неговия бизнес. Той каза, че оставя бизнеса си да се управлява сам и ще стане депутат от Русе и казва – „аз знам как да оправя транспортната инфраструктура, защото с това се занимавам 20 години“. Това са хора, които не биха заменили бизнеса си за някаква бърза схема“, подчерта Петков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Министър Комитова: Имаме перфектни пътища, но на места с дефекти

В момента Министерство на регионалното развитие и благоустройството изпълнява над 2200 строежа на стойност над 7.5 млрд. лв. Митът, че всички строежи са спрени е абсолютно неверен. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова. По думите ѝ нито един строеж не е спиран, като се изпълняват 341 […]