Солскяер: Осъзнавам, че се намираме в лош период

NetNews

Оле Гунар Солскяер осъзнава тежката ситуация, в която се намира отбора му, след като се налага да влиза в дербито с Аталанта в Шампионската лига след поражение с 4:2 от Лестър Сити във Висшата лига, но се надява на по-добри дни.

„Всеки отбор минава през труден период, а ние сме в такъв момент и го осъзнаваме. Какво направихме след загубата с 4:2 от Лестър ли? Както след всеки мач, анализирахме събитията, за да видим как можем да се подобрим. Но трябва да продължим бързо, защото идва мачът с Аталанта“, каза норвежецът по време на пресконференцията преди мача.

Наставникът на „червените дяволи“ не скри симпатиите си към „ла дея“ и припомни, че Амад Диайо бе привлечен на „Олд Трафорд“ именно от там.

Манчестър Юнайтед приема Аталанта в сряда (20 октомври) от 22:00 часа българско време.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

US eкипажи на F-15 Е се пребазираха в авиобаза Граф Игнатиево

Авиобаза Граф Игнатиево е домакин на летателната тренировка „Castle Forge 2021“, която започна от 18.10.2021 г., с участието на Военновъздушните сили и Сухопътни войски на Република България и сили и средства от 336-та бойна ескадрила от състава на 4-то бойно крило на американските Военновъздушни сили от щата Северна Каролина, съобщи […]