Солскяер преди мача с Ливърпул: Искаме нещо, което те имат

NetNews

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не скри какво е значението на предстоящия двубой с Ливърпул за него и за клуба. В неделя "червените дяволи" гостуват на "Анфийлд" в битка на върха във Висшата лига.

"Позицията, на която сме в първенството, ни дава повече увереност. Мачът срещу шампионите, които имат невероятна статистика на "Анфийлд", ще бъде голямо предизвикателство за нас. Можем ли да отидем и да поднесем изненада? Ние сме претендентите, а те са заслужили правото да бъдат шампиони. Искаме нещо, което те имат", сподели Солскяер.

"Винаги се вълнуваш, когато ще играеш с отбори от това качество. Формата изхвърча през прозореца и няма значение. Когато отиваш на "Анфийлд", това е голям мач за клуба, играчите и феновете, допълни той. – Не получаваш нищо от това да си на върха през януари. Това, което има значение, е къде ще си в края на сезона."

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Младоженец изрече фатална фраза и булката го заряза

Това, което трябваше да е най-специалния ден в живота ѝ, се превърна в ужасно разочарование за булката, след като пред всички гости младоженецът признал нещо, което унищожило всичките ѝ надежди. Младата жена се надявала, че това е шега, но фаталната фраза се оказала жестоката истина. Минути след церемонията младоженецът си […]