София Маринкова сподели на какво я научи „Пътят на честта“ (ВИДЕО)

NetNews

Случвало ли ви се е да четете книга или пък да гледате филм и да ви се прииска да влезете в образа на някой от героите там? А какво би се случило, ако наистина "влезете в обувките" на мечтания герой? Това може да каже актрисата София Маринкова, която и във втория сезон на "Пътят на честта" влиза в образа на Жаклин, вдовицата на Киро Християнина. "Жаки ме научи да съм търпелива. Имах нужда от нея, защото тя е по-силна и рязка по някой път. Аз съм мил и деликатен човек и героинята ми Жаки ми даде малко повече самочувствие в живота", заяви актрисата в интервю за "На кафе".

София Маринкова сподели, че не обича трудностите в живота и за разлика от героинята си не се събужда сутрин в такова борбено настроение. Тъкмо обратното – събужда се весела, с усмивка на лице. А ако се чудите от кого е наследила забележителната си усмивка, отговорът е лесен – от майка си. Под снимката актрисата споделя, че много иска да бъде като майка си. "Умее сто неща да върши наведнъж, а няма да я чуете да се оплаква. Нито да се хвали. Тия дреболии нямат значение. Друго е важното в живота", пише тя под кадъра.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Черно море и Локо Сф не се победиха във Варна

Черно море и Локомотив София завършиха наравно 1:1 в мач от 8-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион "Тича" във Варна. Родриго Енрике откри за Черно море в 9-ата минута, а Валентин Николов изравни в 84-ата минута. Черно море наложи домакински натиск още от първия съдийски сигнал. В 3-ата […]