Специален Leaf от Nissan

NetNews

Както може да се види и от заглавието, един от най-популярните електрически автомобили в Европа навърши 10 години в продажба, поради което от японската компания решиха да направят специална серия носеща името Leaf10 на базата на настоящото второ поколение Nissan Leaf.

Отличаващите белези на юбилейната серия Leaf10 са двуцветната боя с интересна 3D шарка която започва от предните колонки стига до багажника и може да се забележи в долната част на огледалата. Друг външен белег по който ще познаете лимитираната серия е надписът Leaf10 от двете страни на C – колонката.

В интериорът промени няма, високото ниво на оборудване включва глезотии като 4G връзка, възможност за Wi-Fi точка на достъп, както и асистиращата ProPilot система на Nissan, включваща адаптивен круиз контрол и система за следене на лентите. Стандартно включени при юбилейното издание са също и система за следене на мъртвата точка, както и интелигентно огледало за обратно виждане, което с натискането на копче се превръща в дисплей показващ картина от камера разположена в задната част.

Задвижването се осъществява от електромотор с мощност от 147 конски сили, достатъчни за ускорение от 0 до 100 за 7.9 секунди, а 40кВч. батерия осигурява около 240 километра пробег с едно зареждане. Nissan Leaf10 ще бъде наличен в представителствата на марката още този месец с начална цена от 32 500 евро.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лъжат пенсионери с добавка чудо

Поредната измама с хранителна добавка се появи в интернтет, съобщава „Труд”. Измамниците стават все по-изобретателни и използват болките на хората, за да рекламират продукт за 69 лв. В заблуждаващата реклама твърдят, че пенсионери могат да излекуват ставите си, ако приемат добавката. "Ще възстановите коленните стави само след 28 дни, на […]