Специална медитация под звука на гонгове в древния Кабиле навръх лятното Слънцестоене

NetNews

Специална медитация под звуковете на гонгове организира тази събота йогаобщността и привърженици на здравословния начин на живот и духовните практики в Ямбол. Мястото е Тракийски и античен град „Кабиле”, а дата е 19 юни, навръх лятното Слънцестоене, от 16.00 часа. Водещ на Гонг Медитацията е Анелия Борисова /Ан Нам Елия/, създател на йога студиа във Варна и София. Анелия е завършила НСА – специалност йога инструктор и йога за деца, както и обучение по психобиологично декодиране на болестите, по холистична енергийна психология, обучение за звукотерапия, терапия с гонг, тибетски и кристални купи, Фън Шуй, и др. Прилага духовни практики повече от 18 години.

Гонг медитацията е мощна практика за пречистване и хармонизиране на енергийното тяло. За какво става въпрос? Звуковите хармонични резонанси на Гонговете и купите въздействат на всички нива на съзнание и помагат за осъществяване на връзка с изначалния източник на Вселената. Гонг сесията въздейства чрез вибрацията на звука върху тялото ни. Изчиства енергийно и лекува тялото.


Звукът не само се чува с ушите, но и се усеща във всяка клетка на тялото. Комбинирайки звука на гонга със свещеното намерение, използвайки и други инструменти и глас, фокусирани върху определена честота на вибрацията, се подпомага изцелението на тялото. Мозъчните вълни се синхронизират и се достига едно дълбоко състояние на релаксация, като се възстановява нормалната вибрационна честота, която е била в дисхармония.

С тази медитация може да изчистим натрупаната негативност и да пренаредим живота си, казват организаторите. И допълват: Заповядайте да се потопим заедно във вибрациите на планетарните гонгове навръх лятното Слънцестоене. Добре сте дошли да започнем този специален ден на много силно енергийно място и да се свържем с енергията на Богинята – Майка, Майката Земя и Бащата Слънце. Ще се пречистим, хармонизараме и ще намерим новото начало, привличайки в живота си Божествената подкрепа, любов и мъдрост.

Една много специална сесия, която ще случим отново в Ямбол!

И няколко важни уточнения:

Може да си донесете вода за зареждане.

Задължително е предварително записване на тел: 0879933984 – Боряна Бонева

Вход – Размяна на енергия/Дарения

Освен това: Небходимо е заплащане на входа за музея,който е в размер на 6 лв. 

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Министърът на отбраната: Няма да спираме полетите с МиГ-29

Министърът на отбраната Георги Панайотов и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов поднесоха съболезнования за загубата на майор Валентин Терзиев на личния и командния състав на авиобаза "Граф Игнатиево", съобщи БНТ. "Загубихме истински ас и пилот, но и много добър човек. Вярвам, че на хора като него, на хора като […]