Спипани шофьори с алкохол и с наркотици в кръвта

NetNews

С 1,2 промила в кръвта е хванат 46-годишен водач от Ямбол. При проверка по пладне (в 12.20 часа) вчера на ул. „Ямболен” в промишлената зона на Ямбол е спрян мъж, управляващ товарен автомобил „Мерцедес-Спринтер”. Наличието на алкохол в кръвта е отчетено на място. По случая  образувано бързо производство.

Същата мярка е взета от Районното управление на МВР – Ямбол и срещу 35-годишен жител на близко до града населено място. Той пък е хванат с наличие на наркотично вещество в кръвта. При среднощната проверка (около 23.50)на ул. „Цар Асен” е установено с техническо средство, че младият мъж е употребил амфетамин.

С два акта от снощи се сдобил и водач на мотопед. При проверка от служители на РУ – Стралджа се установява, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред, а управлявалият го 55-годишен местен жител не притежава валидно свидетелство за управление на МПС. В допълнение, водачът е бил в нетрезво състояние с 0,83 промила.

Работата и по трите случая продължава, съобщават от ОД на МВР – Ямбол.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Възстановено е движението на влаковете в междугарието Твърдица-Шивачево

Движението на влаковете в междугарието Твърдица-Шивачево е възстановено, като железопътните превозвачи трябва да спазват скорост до 25 км/ч в отсечката. Междугарието Твърдица-Шивачево беше затворено за движение на 12.03.2021 г. след инцидент, при който дерайлира 16-ият вагон от 17-вагонна товарна композиция, превозваща пясък. Участъкът е част от трета главна жп линия […]