Според астролозите: Кои ще са най-благоприятните периоди през юни

NetNews

Първият летен месец чука на вратата. Кои ще са дните, които според астролозите ще бъдат най-успешни?

В началото на юни Меркурий все още ще бъде ретрограден. Този цикъл ще приключи на 3 юни 2022 г. От 13 юни Меркурий ще се премести в родния си зодиакален знак Близнаци и ще открием, че сме станали изключително любопитни. Ще жадуваме за постоянна умствена стимулация, пише tialoto.bg.

В началото на юни Слънцето ще бъде в Близнаци. Това е енергично, активно и социално време. Отворете се към нови възможности и бъдете любопитни към света. Освен това Новолунието в Близнаци (9 градуса), което ще настъпи на 30 май, също ще бъде много активно в началото на юни. Тъй като тази луна е в Близнаци, енергията ще проникне в ежедневието ни.

Близнаците са зодиакален знак, който жадува за комуникация, информация и приключения и всички ще усетим този резонанс в живота си. Ще бъдем привлечени да изразим себе си устно или писмено, да излезем извън зоната си на комфорт и да се свържем с други хора, съветва Marie Claire.

От 21 юни Слънцето ще се премести в зоната на Рака за един месец. Това събитие официално ще отбележи лятното слънцестоене, откривайки новия сезон. По това време трябва да оценим нашата емоционална стабилност и сигурност и да се уверим, че стоим на здрава основа, продължавайки да мечтаем за нашето щастливо бъдеще.

Планетата на любовта и красотата – Венера, ще продължи да се върти в родния си зодиакален знак Телец от 28 май до 22 юни 2022 г.

Тук тя е в състояние да внесе страст и чувствена романтика, а също така ни обещава удоволствие и изобилие. Гледайте как романтичната ви природа цъфти – новата любов, открита сега, ще продължи дълго. Това може да бъде стабилната връзка, за която винаги сте мечтали. Активизират се и артистични таланти, особено свързани с дизайна или музиката. Финансовите дела също трябва да вървят добре.

Новолуние в Рак (7 градуса) ще настъпи на 28 юни 2022 г. Новолунията винаги отварят врати в живота ни – през този период Вселената ще бъде особено фокусирана върху това, че намирате нова стабилност във важна област от живота си и ще ви подтикне да напуснете зоната си на комфорт и да промените живота си с нови решения.

Трябва също да се отбележи, че по време на транзита на Юпитер през знака Овен, страстите – за добро или лошо – ще се разгорещят до краен предел. Използвайте по-високите вибрации на тази енергия, за да станете господар на съдбата си.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

„Антология на миражите“ събра 50 пътеписа за чудесата на света

„Антология на миражите“ събира мечтани пътешествия в една книга. Мираж от местата, където винаги сте искали да бъдете. Тези 50 живописни пътеписа на български журналисти и пътешественици разказват за впечатляващи шедьоври на човешкия гений и природни забележителности. Изданието вече е в книжарниците и носи логата на издателство Книгомания и ABUJET […]