Според зодията: Храната, която ще ви помогне да отслабнете

NetNews

Всяка зодия има свои особености не само в характера, но и в начина на хранене и предразположеността си към излишни килограми. Астрологията разкрива коя е храната, която гарантира бързо отслабване и перфектна форма за всеки зодиакален знак.

Овен

За да поддържат форма и да не напълняват, представителите на този знак трябва да заложат на рибни ястия и да ядат по-малко червено месо, пише iwoman.bg.

Телец

В диетата на Телеца трябва да преобладават плодовете и зеленчуците, а количеството на сладките храни е добре да бъде ограничено. Чай от лайка и напитки на базата на боровинки и касис ще се отразят добре на тази зодия.

Близнаци

За да поддържат форма, Близнаците трябва да обърнат внимание на пълнозърнестите храни, сиренето и млечните продукти, а макароните е добре да бъдат напълно изключени от менюто им.

Рак

За Раците е най-важна честотата на хранене. Добре е да включат бяло месо и млечни продукти в диетата си.

Лъв

Лъвовете трябва да избягват мазни храни, залагайки предимно на зеленчуци, плодове, яйца и птиче месо.

Дева

Ястия, приготвени на пара или скара, както и месо и зеленчуци трябва да присъстват в диетата на Девата.

Везни

За да поддържат форма и да не напълняват, Везните трябва да ядат повече аспержи, зеле, моркови.

Скорпион

За представителите на този знак диетата е важна, но най-голямото зло е нередовното хранене. В диетата им задължително трябва да присъстват протеинови храни – месо, риба, морски дарове, тиква, моркови, цвекло.

Стрелец

Зеленчуковите супи и салати ще помогнат на Стрелеца да отслабне бързо.

Козирог

За Козирога е важно да се изключи пържените и консервираните храни от диетата си. Препоръчително е да заложи на задушено месо и зеленчуци, ферментирали млечни продукти, зелен и плодов чай.

Водолей

Балансираната диета с високо съдържание на зеленчуци и плодове е най-подходяща за Водолея.

Риби

Рибите трябва да избягват червени меса и пържени храни. Добре е да добавят повече плодове и горски напитки към диетата си.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Костадинов: Нужно е ново правителство

За газа – ясно, ще има криза, с която или няма да се справи държавата, или ще се справи, но на много висока цена, която ще плати народът. Това заявява председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов, цитиран от пресцентъра на партията. Отчита ли правителството следващата задаваща се криза – кризата с […]