Антов резерва при загуба на Болоня

NetNews

Наполи срази у дома Болоня с 3:1 в мач от 26-ия кръг на италианската Серия „А“. Българският защитник Валентин Антов изгледа срещата от резервната скамейка на гостите.

Лоренцо Инсиние (8) вкара ранен гол и даде преднина на домакините, възползвайки се от подаване на Зиелински. До края на първата част на мача гостите не успяха да отвърнат на удара, а и играчите на Дженаро Гатузо не удвоиха аванса си.

Нигериецът Виктор Осимиен (65) се разписа след нова асистенция на Зиелински, а Роберто Сориано (73) върна надеждите на Болоня за нещо повече в тази среща, вкарвайки след пас на Андреас Олсен. Лоренцо Инсиние (76) обаче сложи точка на спора и домакините се поздравиха с трите точки.

След успеха си Наполи остава шести с 47 точки и на 3 зад четвъртия Рома. Болоня заема 12-а позиция с 28 точки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вижте кои са най-скъпите за преминаване пътища в света

Австралийското издание Budget Direct проведе проучване на най-скъпите пътни такси в света и направи интересна класация. По-конкретно става въпрос за това кои магистрали са най-скъпите и в кои държави средно най-скъпите пътища. Изследователите стигат до заключението, че в страните, където пътните такси са повсеместни, средната сметка обикновено не е много […]