Антонио Касано съсипа от критики Роналдо: Прекалено голям егоист е!

NetNews

Антонио Касано разкритикува сериозно Кристиано Роналдо след загубата на Ювентус с 1:2 от Порто в първи 1/8-финален мач от Шампионската лига. Бившият национал на Италия често демонстрира факта, че не харесва особено португалската звезда на Юве и вярва, че Кристиано е „егоист”, който единствено мисли за това как да вкарва голове.

„Винаги съм го казвал – Кристиано Роналдо е феномен и вече сигурно има вкарани милиард голове, но той има проблем с игровата идея на Андреа Пирло”, каза бившият играч на Реал Мадрид, Рома, Милан. Това се случи в разговор с Кристиан Виери, Вентола и Адани по Twitch TV.

„Може и да вкарва по гол всеки мач, но има трудности с идеите на Пирло. Прекалено голям егоист е и не го интересува дали някой друг ще вкара. Той е от този тип играчи, които живеят, за да бележат. Това не е от любов към играта”, добави Касано.

Касано бе запитан и за това дали си заслужава риска с трансфера на Роналдо от Юве, за да спечели отборът ШЛ: „Парадоксът е, че Ювенус привлече футболист, който има пет титли в тази надпревара, но никога не се е изправял срещу прекалено големи трудности. Откакто беше Сари, Ювентус се опитва да представи друг тип игра. Те имат кураж, но това е в Италия. Дали някой ще има търпение за треньора? Иска ми се Пирло да остане, но ако завърши четвърти и не спечели нищо, това ще е нулев сезон. Можем да го съдим след 4-5 години. За Юве е най-важно да побеждава, без значение как”.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Принц Чарлз: Ваксините срещу COVID-19 ще спасят животи

Британският принц Чарлз подчерта необходимостта от ваксиниране срещу COVID-19 на фона на битуващото недоверие, особено сред етническите малцинства в страната, предаде ДПА. "Ваксините ще спасяват животи, ще предотвратяват сериозни болести, ще защитят здравната служба и ще допринесат нещата да се нормализират", заяви престолонаследникът във видео, разпространено днес. Принц Чарлз допълва, […]