Антон Недялков: Когато трябва да играем за нещо значимо, виждате какво се получава

NetNews

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков говори след успеха с 4:0 над ЦСКА за Суперкупата на България. Ето какво сподели националният състезател пред репортерите на стадион "Васил Левски":

'Никога една победа не е толкова лесна, колкото изглежда. Направихме това, което искаше треньорът. Всички се раздадохме максимално, направихме това, което Лудогорец търси – да играем като едно цяло. Предполагам, че ние сме си изиграли мача както трябва. Предполагам, че ЦСКА може би все още не са във формата, в каквато би трябвало да са, но се радвам, че сме победили.

Щом побеждаваме с такъв резултат, значи Лудогорец върви нагоре. В последните мачове бяхме станали шампиони и нямаха толкова значение. Когато трябва да играем за нещо значимо, виждате какво се получава. В ЦСКА съм давал максимално всичко от себе си, показал съм, че не се отказвам лесно. Това, че хората си мислят някакви работи, тяхна си работа. Очаквах повече хора, че ще дойдат, но следващия път ще стане по-голям празник. Надявам се в най-скоро време да отида да играя някъде в чужбина, навлизам в такава възраст".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Свлачище в Индия уби десетки

Най-малко 20 души загинаха при свличания на земни маси, предизвикани от силните мусонни дъждове в индийския град Мумбай, предаде NOVA, цитирайки Асошиейтед прес. Индийският Екип за реакция на природните бедствия заяви, че 17 души са загинали и двама са били ранени след срутване на стена върху няколко паянтови жилища в […]