Артета и Клоп влизат в битка за халф на Брайтън

NetNews

Арсенал и Ливърпул имат интерес към халфа на Брайтън Ив Бисума, твърди talkSPORT. 24-годишният малиец, който се представи солидно срещу шампионите през уикенда, има договор до 2023 година. Източникът твърди, че мениджърът на лондончани Микел Артета е голям фен на Бисума и планира да отправи оферта за него още през януари. Юрген Клоп също следи ситуацията, като халфът на Брайтън е един от вариантите за заместник на Жоржиньо Вайналдум, в случай че холандецът не подпише нов договор с мърсисайдци и реши да премине в Барселона.

talkSPORT добавя, че халфът на Интер Кристиан Ериксен също продължава да бъде част от плановете на Арсенал. В Италия преди време обаче излезе информация, че датчанинът е отхвърлил оферта на Арсенал от уважение към бившия си клуб Тотнъм.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

5 декември 1791 г. Умира Моцарт

На 5 декември 1791 г. умира Моцарт. Творчеството на Моцарт е огромно по обем и обхваща всички музикални жанрове на класическата музика, съществуващи през неговото време — общо над 600 композиции, много от които се смятат за връх в симфоничната, концертната, камерната, клавирната, оперната и хоровата музика. Той е сред […]