Байер Леверкузен с грандиозна издънка, беше елиминиран от аматьори за Купата на Германия

NetNews

Петият в Бундеслигата Байер (Леверкузен) допусна грандиозна издънка в турнира за Купата на Германия, след като беше елиминиран от четвъртодивизионния Рот-Вайс (Есен) на 1/8-финалите. Елитният тим отстъпи с 1:2 след продължения като гост, след като се скъса да пропуска.

Само в рамките на редовното време “аспирините” удариха четири греди, като две от тях бяха в 89-ата минута. После в добавения половин час Леверкузен даже поведе с 1:0 с гол на Леон Бейли в 105-ата минута. После обаче аматьорите от Есен успяха да реализират две попадения чрез Огужан Кефкир (108’) и Симон Енгелман (117’), с което сътвориха сензацията.

В другия завършил до момента сблъсък Холщайн (Кийл), който в миналия кръг елиминира Байерн (Мюнхен)Байерн (Мюнхен), се справи и с Дармщат 98 след изпълнение на дузпи. След 120 минути битка резултатът беше 1:1, а при последвалите изстрели от бялата точка домакините се наложиха със 7:6.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

И ОАЕ разреши българите да гласуват на 4 април

Министерството на външните работи и международното сътрудничество на Обединените арабски емирства ни информира, че няма възражения срещу разкриването на избирателни секции в сградите на дипломатическите представителства на България в ОАЕ по време на изборите за народни представители на 4 април 2021 г. Това съобщиха от външното ни министерство. Изборите трябва […]