Барса подготвя любопитна размян с Атлетико Мадрид

NetNews

Отборът на Барселона се интересува от полузащитника на Атлетико Мадрид Саул Нигуес. Заради тежката финансова ситуация, в която се намират обаче, те са готови да предложат на „дюшекчиите“ любопитна размяна.

„Mundo Deportivo“ съобщава, че „каталунците“ искат да намалят размера на заплатите си това лято и може да се разделят с Гризман, който печели около 295 000 британски лири на седмица. По тази причина от „Камп Ноу“ са готови да предложат на Атлети да си върнат французина, като в замяна ще вземат именно Нигес.

Смята се обаче, че и английският гранд Ливърпул е по следите на испанския национал, като дори се твърди, че „червените“ са фаворит за подписа му.

? Griezmann-Saúl: posible trueque entre Barça y Atlético? Los dos clubs contemplan la posibilidad de intercambiar estos dos jugadores?? ¿Os parecería una buena operación para el Barça? ? SI ❤️ NO pic.twitter.com/dXo8AgOoUi

— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) July 10, 2021

Гризман, който напусна Атлетико и премина в Барселона за 107 милиона паунда през 2019 година, изигра 51 мача във всички турнири през миналия сезон, като вкара 20 гола. Междувременно Нигуес участва 41 пъти за отбора на Диего Симеоне, отбелязвайки на два пъти.

По-рано имаше и слухове, че Манчестър Сити се е свързал с френския национал, тъй като го вижда като по-евтина алтернатива на Хари Кейн.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Посланията на Станчо Ставрев и Петър Личев от "Изправи се! Мутри вън!" - Ямбол при гласувенето им

„Гласувам за уютна, човечна и човешка България с отношение към хората. За България, в която хората не са просто нечии гласове, а са нечий проритет. Прироритет на държавата, на следващата власт, на едно разумно управление”. Това заяви водачът на коалиция „Изправи се! Мутри вън“ в 31-ви МИР Ямбол Станчо Ставрев. […]