Барселона обмисля грандиозен трансферен ход

NetNews

Представители на Барселона са се свързали с Пари Сен Жермен и са започнали разговори за сензационното завръщане на Неймар на „Камп Ноу“, пишат медиите в Испания. Бъдещето на бразилския нападател на „Парк де Пренс“ е неясно. Неговият договор с парижани изтича през 2022 и има сериозна вероятност да се съюзи с Лионел Меси в Барса.

По информация на RAC1 и Sport 29-годишният Неймар е топ трансферната цел на каталунския клуб за летния трансферен прозорец. Твърди се, че бразилският национал има огромното желание да се завърне в Барселона, като дори е готов да направи финансови компромиси, за да се осъществи сделката.

Ако Неймар не подпише нов договор с ПСЖ, тогава френският шампион ще е принуден или да го продаде още това лято, или да рискува да го загуби за без пари през 2022 година.

В началото на февруари дългът на Барселона бе в размер на около 1 милиард паунда, който не предполага големи трансфери.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БСП връща мандата на президента

БСП ще върне мандата на президента, обяви лидерът на столичната организация на левицата Калоян Паргов пред журналисти. Решението бе взето на извънредно заседание на Пленума на БСП, което продължи повече от 3 часа. "За" предложението на Изпълнителното бюро са гласували 108 членове, "против" – 0 и "въздържали се" – 5, […]