Барселона обявява трансфера на Депай в петък

NetNews

Мемфис Депай ще стане четвъртото ново попълнение на Барселона, след като клубът вече си осигури услугите на Серхио Агуеро, Ерик Гарсия и Емерсон Роял. Каталунците се очаква да представят официално нидерландския национал в петък преди старта на Европейското първенство.

През изминалия сезон Депай вкара 22 гола в 40 мача за Олимпик Лион.

Очаква се Депай да подпише с Барселона до лятото на 2024 година. В контракта му ще бъде записана малка сума за откупната клауза. Депай отдавна е в плановете на Барселона, но по една или друга причина до сега сделка с Олимпик Лион не бе възможно да се осъществи.

Самият футболист също иска да играе на „Камп Ноу” под ръководството на бившия селекционер на Нидерландия Роналд Куман, като е готов дори да намали сериозно заплатата си, за да се осъществи това.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Манолова: Офисът на "Изправи се. БГ" е бил подслушван

Офисът на "Изправи се.БГ" е бил подслушван, заяви на брифинг Мая Манолова след проверка на изтекли в публичното пространство документи. Пред сградата на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства (НБКСРС) тя каза, че хора от екипа ѝ са подслушвани от 17 август миналата година по подозрения за подготвяне […]