Бербатов: На българския футбол му трябва силен Левски и силен ЦСКА!

NetNews

Бившият голмайстор на националния отбор и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира предстоящите битки от турнира за Купата на България. В своята колонка в официалния си сайт той сподели, че очаква интересни битки, като допълни, че е жалко, че Левски ще запише пореден сезон без трофей.

Нападателят също така коментира и повиканите от Ясен Петров национали за мачовете с Швейцария, Италия и Северна Ирландия.

Ето какво написа Бербатов:

ЦСКА – "Лудогорец" и "Арда" – "Славия" в полуфиналите за Купата на България. "Левски" пак без трофей

Очертават се интересни битки на полуфиналите за купата! Най-вече единият от тях, след който, за съжаление, или "Лудогорец", или ЦСКА няма да може да стигне до финала. И двата отбора разполагат с добри футболисти за нашите стандарти и се стараят да побеждават във всеки мач.

А това е турнирен двубой, в който всичко е възможно. Знаем, че и двата отбора се стремят и ще направят всичко необходимо, за да победят. Не само става въпрос само да стигнеш до финала за купата. Крайната победа в случая е и за его, за престиж, да покажеш превъзходство – че точно в този момент ти си по-добър от другия. Много пъти съм казвал, че винаги съм подкрепял така наречените аутсайдери, дори когато играех за "Манчестър Юнайтед". Затова се радвам че "Арда" стигна толкова далеч в надпреварата и може да напише истинска приказка. Никога не знаеш във футбола!

Отпадането на "Левски" добавя още болка и разочарование сред всички, които подкрепят отбора. Това беше шанс за трофей в този така труден период за клуба. Надявам се да има по-голямо обединение, дори след такива загуби, а не разединение, защото на българския футбол му трябва силен "Левски" и силен ЦСКА!

Ясни са националите на Ясен Петров за старта на световните квалификации

Националният селекционер повика своите избраници за предстоящите мачове с Италия, Швейцария и Северна Ирландия. Прави впечатление, че цели 10 футболисти нямат нито един мач за националния отбор! Чудесно и смело решение, за което аплодирам Ясен Петров! Трябва да имаш желанието, куража и амбицията да направиш някаква промяна. И това е чудесен старт. Разбира се, тези момчета трябва да разберат и да знаят, че е голяма отговорност да носиш фланелката на националния отбор! Наистина се надявам да оценят шанса, който им се дава, и да направят всичко възможно да оправдаят доверието. Дори и някои да не запишат участие в мачовете, не трябва да има отчаяние, а напротив – амбиция и упоритост да се докажеш и да покажеш, че имаш място в националния отбор! Успех!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Инцидент! Джо Байдън се спъна на стълбите на "Еър форс уан" (ВИДЕО)

Джо Байдън се спъна на стълбите на президентския самолет "Еър форс уан" малко преди да излети за Атланта, за да се срещне с лидерите на азиатската общност след стрелбата в салони за масажи. 78-годишният президент на САЩ се възстанови бързо, след като падна на колене и продължи нагоре по стълбите. […]