Бербатов си постави цел: Извънреден конгрес на БФС на 21 септември

NetNews

Извънреден конгрес на БФС на 21 септември. Това си постави за цел Димитър Бербатов, който е кандидат за президентския пост на централата.

Бербатов продължи обиколката из страната със среща с около 50 представителя на клубове от Югозапада на стадион Христо Ботев в Благоевград. Според него конгрес трябва да се проведе най-късно през есента, защото ако бъде оставен за зимата това може да доведе до непрекъснатото му отлагане във времето.

За да бъде свикан Извънреден конгрес са нужни подписите на 1/3 от клубовете като екипът на Бербатов вече работи за събирането им.

"Промяната е тук и трябва да се случи. Показвам аз и моят екип уважението, което е напълно нормално към отборите, идвайки лично. Те знаците са тук. В крайна сметка промяната е неизбежна. Човек трябва да има някакъв морал, доблест. Когато виждаш, че нещата не стават, наистина не стават, в един момент трябва да вдигнеш ръката, да признаеш, да се извиниш, мъже сме всички и да дадеш път на другите. В крайна сметка, прав си, власт не се дава, властта се взима. Затова ние ще направим така, че да я вземем по нормалния, коректен и законов път, за да донесем тази промяна", коментира Бербатов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

15 начина да го накарате да се влюби безпаметно във вас

Всички говорим за любов и може би даже сме я изпитвали. Но какво е тя всъщност? И как да я предизвикаме в живота си? Да грабнете вниманието на някого е трудно. Трябва да му покажете, че сте всичко, за което е мечтал. Но как? Истинският живот не е като романтичните […]