Благой Георгиев ще спасява Левски

NetNews

Футболен клуб Левски е много близо до привличането на двама нови спонсори, пише Gerena.bg. Официално имената на компаниите ще бъдат обявени още в началото на следващата седмица. Очаква се след влизането в сила на договорите клубът да започне да изчиства ударно най-належащите плащания. В това число и заплатите на футболистите, които не са получавали възнаграждения от началото на годината.

Днес представителите на новите спонсори са били на „Герена“ в компанията на мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, както и на изпълнителния директор на „сините“ Павел Колев.

В тяхната компания е била още една добре познат фигура в българския футбол – Благой Георгиев, но неговата роля на този етап все още е неясна. По непотвърдена информация, той е връзката на клуба с бъдещите спонсори.

Павел Колев е уверил футболистите, че още през другата седмица ще получат дължимите им заплати и това ще стане без Левски да зависи от парите за трансфера на Найджъл Робърта. След изчистването на тези задължения, клубът ще може да поеме глътка въздух и да започне да мисли за следващия сезон.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Иван Бакалов: Нямаше как да се реши за мажоритарния вот с едно гласуване

"Аз съм против мажоритарно гласуване, намаляване на субсидията и др. искания на "Има такъв народ", писал съм и преди. Не трябва да има и избирателен район "чужбина", а гласовете от чужбина да се разпределят в български избирателни райони. Но, който си мисли, че всичко това можеха сега да го въведат […]