Бруно Фернандеш продължава да чупи рекорди с фланелката на Манчестър Юнайтед

NetNews

Халфът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш бе избран за Играч на месеца във Висшата лига за декември. Португалецът печели отличието за втори пореден месец и стана първият футболист в историята, който взима наградата четири пъти в рамките на една календарна година.

"Три гола и четири асистенции е отличен месец. Да вкарвам и да подавам на съотборниците си за голове е перфектно. Искам да печеля други трофеи и награди, но съм много щастлив от това постижение", сподели Фернандеш.

През декември Манчестър Юнайтед записа 4 победи и 2 равенства в първенството. Бруно бе в основата на обрата срещу Уест Хам, когато влезе в игра на почивката. Той се разписа два пъти при успеха с 6:2 над Лийдс, а срещу Лестър (2:2) записа гол и асистенция.

Доброто му представяне помогна за добрите резултати на "червените дяволи", които се изкачиха на първо място на Висшата лига. В неделя Ман Юнайтед гостува на Ливърпул в битка на върха.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мразовита събота

Съботата ще бъде изключително студена, предаде БНТ. Очакванията са минималните температури да бъдат от минус 7° до минус 1° , в София – минус 6°, а максималните – от минус 2° до 3°. Ще преобладава облачно време. На места ще превалява слаб сняг. Ще бъде ветровито и много студено. Много […]